miércoles, 19 de enero de 2011

Ja l'has vist?? Catàleg hivern2012...



1.PANTALÓ, BOMBATXO, FALDILLA

En aquesta col.lecció incorporem una peça més per completar el grup de parts d’abaix.
Tots tres models parteixen de la mateixa base, de ser peces còmodes, amb goma a la cintura, pràctiques tant de posar com de portar, pensant en els bolquers, i en la posició més habitual dels nadons.
Plantegem diferents teixits, tots ells intercanviables per cada model:
-pana gris o blava
-punt gris
-quadres escocessos en fons gris.



1.PANTALÓN, BOMBACHO, FALDA

En esta colección incorporamos una pieza más para completar el grupo de partes de abajo.
Los tres modelos parten de la misma base, de ser piezas cómodas, con goma en la cintura, prácticas tanto de poner como de llevar, pensando en los pañales, y en la posición más habitual de los bebé0s.
Planteamos diferentes tejidos, todos ellos intercambiables para cada modelo:
-pana gris o azul
-punto gris
-cuadros escoceses en fondo gris.

2. CAMISA CREUADA

Aquesta peça és el complement pefecte a les parts inferiors. Una camisa amb un tall de línies simples, lligada a un costat i amb la opció de cenyir-la per la parts d’abaix amb una cinta elàstica.
Els ribets són de bies de les panes dels pantalons.
Els teixits que es plantegen són cotons 100%, en gris, blanc i vermell.
 

2. CAMISA CRUZADA

Esta pieza es el complementp pefecto para las partes inferiores. Una camisa con un corte de líneas simples, atada a un lado y con la opción de ceñirla por la parte de abajo con una cinta elástica.
Los vivos son de bies de las panas de los pantalones.
Los tejidos que se plantean son algodones 100%, en gris, blanco y rojo.




3. MONO, VESTIT CREUAT I VESTIT SAC

Aquest grup de models són pensats per posar sobre bodies, per acabar de vestir els nadons que ja van abrigats. Tots són pràctics de posar i treure, i pensats per facilitar la feina alhora de canviar els bolquers.
Combinen pana amb quadres escocessos, o amb teixit de cotó.





3. MONO, VESTIDO CRUZADO Y VESTIDO SACO

Este grupo de modelos están pensados para poner encima de bodies, para acabar de vestir al bebé que ya va abrigado con la ropa interior. Todos son prácticos de poner y quitar, y pensados para facilitar el momento del cambio de pañales.
Combinan pana con cuadros escoceses, o con tejido de algodón.









4. PIJAMA I JERSEI

Aquest grup és el de les peces d’abric. Les línies generals són les mateixes que les de les camises, ja que el patró és creuat, lligat al costat i amb mànigues amples. El pijama porta els peus incorporats i s’obre també per darrera per augmentar la comoditat.
El jersei, amb caputxa doble per evitar el contacte del cap amb les costures.
Els teixits d'aquests models són el punt o un polar blanc o gris, per donar sensació d'escalfor i suavitat al nadó.



4. PIJAMA I JERSEY

Este grupo es el de las piezas de abrigo. Las líneas generales son las mismas que las de las camisas, ya que el patrón es cruzado, atado a un lateral y con mangas anchas. El pijama lleva los piés incorporados i se abre también por detrás para aumentar la comodidad.
El jersey, con capucha doble per evitar el contacto de la cabeza con las costuras.
Los tejidos de estos modelos son el punto, o un polar en blanco o en gris, para dar una sensación álida y suave al bebé.




5. SAC I CAPUTXA

Les peces de passeig, confeccionades amb polar, pensades per acabar d’abrigar al nadó, que ja va vestit. El sac té una cinta elàstica a la part superior i inferior per poder tancar i protegir adaptant-se a la mida segons el tamany del nen.
La caputxa amb bufanda és un complement de passeig amb doble capa a la caputxa per evitar el contacte de les costures amb cap, i per acabar de protegir cap i orelles, la bufanda s’enrosca al voltant.




5. SACO Y CAPUCHA

Las piezas de paseo, confeccionadas con polar, pensadas para acabar de abrigar al bebé, que ya va vestido. El saco tiene una cinta elástica en la parte superior e inferior para poder cerrar y proteger adaptándose a la medida según el tamaño del niño.
La capucha con bufanda es un complemento para el paseo con doble capa a la capucha y así evitar el contacto de las costuras con la cabeza y para acabar de proteger cabeza y orejas, la bufanda se enrosca alrededor.

 


No hay comentarios:

Publicar un comentario